Skip to Content

Natuurcoaching

Veel mensen ervaren de enorme druk van het leven, zowel van het werk als privé. (Oude) patronen en gedachtegangen vormen grotendeels de basis van ons hedendaagse leven, het werk dat we doen of zelfs ons geluk. De dagen vliegen voorbij zonder stil te staan bij wat we nou diep van binnen willen en een moment te nemen om even op te laden. We voelen onszelf eenzaam en verloren, terwijl het juist zo belangrijk is om vanuit de verbinding met ons authentieke zelf ons eigen unieke pad te bewandelen.

Vertragen om stil te staan bij de prachtige persoon die je bent…

Herken je dit? Al een tijdje merk je dat je niet zo lekker in je vel zit. Je ervaart de druk om aan alle verwachtingen van jouw dagelijkse leven en maatschappij te willen voldoen. Er is weinig ruimte voor jezelf om even bij te komen, te ontladen. Je vindt dat je van alles moet, maar je bent aan het worstelen om grip te houden op de situatie. Er hoeft maar weinig te gebeuren en je begint te wankelen. Voor je het weet wordt je omver geblazen en zit je in een diep dal. Van binnen ben je onzeker, ervaar je frustratie en/of verdriet. Je weet niet meer van de hoed of rand. Regelmatig vraag je jezelf dan ook af wie je bent, wat jou waarde is in dit leven of wat je daadwerkelijk wilt gaan doen. De wijze waarop je nu jouw leven leidt geeft je geen vreugde meer. Soms bruist er diep van binnen iets, maar je durft niet jouw hart te volgen uit angst wat anderen er al dan niet van gaan vinden. Langzaam begin je op te branden, misschien ben je al burn-out of herstellende van een lange periode ziek thuis te zijn geweest waarvan je merkt dat het re-integreren je niet zo makkelijk afgaat.

Kom tot bloei en leef vanuit jouw authentieke zelf

Wil jij de verbinding met jezelf terug vinden om vol van het leven te gaan genieten? Wil jij inzicht in jouw situatie en de stap gaan zetten in het bewandelen of vinden van jouw unieke pad? Als betrokken coach wandel ik graag met je mee!

Natuurcoaching

Natuurcoaching is een vorm van personal coaching in de natuur. Het is bewezen dat de natuur een rustgevende werking op de mens heeft, waardoor je uit jouw hoofd komt en jezelf weer kan opladen. Dit kan betrekking hebben op vragen over het leven, relaties en werk, maar ook bij burn-out, ziekte of rouw. Of als je simpelweg het contact met jezelf kwijt bent geraakt.

Het wandelen in een natuurlijke omgeving haalt je uit het dagelijkse ritme en brengt je in beweging, zowel fysiek als mentaal. Dit zorgt ervoor dat je weer in contact kan komen met jezelf en met datgene wat je diep van binnen denkt en voelt.

In de sessies gaan we op zoek naar antwoorden die in jou verborgen liggen, maar soms ongrijpbaar voor je zijn geworden. De enige persoon die weet wat het beste voor jou is, dat ben jij. Door het inzetten van diverse oefeningen en gebruik te maken van metaforen en mijn kennis als boswachter over de natuur en haar symboliek ontstaat er ruimte om nieuwe inzichten te verkrijgen. Daarnaast maken we ook een vertaling van deze inzichten naar concrete stappen of handvaten waar je thuis verder mee aan de slag kunt.

Mocht je twijfelen of dit iets voor jou is neem contact met me op via het contactformulier.

Aanbod

Een individueel coachtraject begint met een kort intakegesprek van ongeveer 30 min. Dat kan zowel telefonisch als op een samen afgesproken locatie. Aan de hand van dit gesprek wordt het coachtraject bepaald en maken we afspraken over het vervolg. Het is soms nodig om hiervan af te wijken als ik merk dat jij iets anders nodig hebt of als een bepaald thema meer aandacht bij je vraagt. De sessies worden gegeven op landgoed Warnsborn in Arnhem. Als je met openbaar vervoer wilt reizen dan kunnen we ook een andere plek afspreken.

Intensief coachtraject a €475,- a €95,- per sessie
Soms kan het zijn dat jouw coachvraag meer verdieping en ondersteuning nodig heeft. Met dit intensieve coachtraject zal ik jou met 5 coachsessies van ong. 1,5 uur ondersteunen over een periode van 6 maanden. Daarnaast krijg je opdrachten mee om thuis uit te werken en sta ik voor jou klaar via mail, telefoon of skype. Na het afronden van dit traject zal ik na 2 maanden weer contact met je opnemen via mail of telefoon (max 30 min) om te checken hoe het met jou gaat.

Kort coachtraject van 3 coachsessies (max. 1 jaar geldig) a €270,-
Je wilt ondersteuning bij datgene wat op dat moment bij jou speelt, maar geen behoefte hebt aan een langdurig coachtraject dan is een kort coachtraject iets voor jou. Over een periode van 3 maanden met 3 coachsessies ondersteun ik jou, zodat met nieuw verkregen inzichten en concrete handvatten naar huis gaat. Aanvullend kan je opdrachten mee naar huis krijgen om uit te werken. In deze 3 maanden zal ik voor je klaar staan via mail, telefoon of skype.

Losse sessie a €95,- per sessie
Een losse sessie kun je kiezen als je in een korte periode inzicht wilt krijgen op een specifieke vraag of thema. In ong. 1,5 uur gaan we samen op onderzoek, zodat jij inzicht krijg op jouw vraag of thema en een helder plan hebt om vervolgstappen te ondernemen.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren en exclusief 21% BTW voor bedrijven of als jouw werkgever dit voor je vergoedt.

Wat kan je van mij verwachten?
Dat is een rustige en open houding, waarbij ik naar jou luister en veel open vragen aan je stel. Door nieuwsgierig te zijn gaan we samen onderzoeken wat zich bij jou van binnen afspeelt en/of verborgen ligt. Daarin zal ik je ondersteuning geven in jouw proces door terug te geven wat je vertelt en daarin een spiegel te zijn. Ik zal integer en respectvol zijn, waarbij veiligheid voorop staat.

Wat verwacht ik van jou:
Om het coachen te laten slagen verwacht ik van jou de bereidheid om naar jezelf te kijken, aan jezelf te werken en jouw proces te dragen. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw eigen proces, jouw keuzes en jouw pad.

Vreugdevuur Natuurcoaching

info@vreugdevuurnatuurcoaching.nl

Fotografie door: Mark van Rheenen
Website ontwerp door: Tom de Wit @ The Imagineering Suite

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring